Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика
- В наявності
1 060 ₴
- +380 (73) 418-94-97
Переносна коптильня з гідрозатворів Класик 2
Габарити завантажувальної камери 45х26х20 см
Коптильня для гарячого копчення.
ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ
УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.
Зняти кришку з корпуса. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленные, розкладаються на гратах. М'ясо бажано трохи проварити.
Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса – ще слабшими, щоб не витопити жир.
Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву і може бути для риби 30-60 хвилин, для сала і м'яса 60-120 хвилин.
Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Джерело диму | Тріска, Тирса |
Джерело тепла | Пальники, Відкритий вогонь |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Конструкція | Цілісна |
Матеріал | Сталь |
Стан | Новий |
Тип копчення | Гаряче |
Товщина матеріалу | 2 мм |
Форма | Прямокутна |
Габаритні розміри | |
Вага | 12.5 кг |
Висота коптильні | 280 мм |
Довжина коптильні | 520 мм |
Ширина коптильні | 310 мм |
Комплектація | |
Ніжки | Немає |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Користувацькі характеристики | |
Разове завантаження коптильні | 5-6 (кг) |
- Ціна: 1 060 ₴