Кошик
278 відгуків
Опалення плюс інтернет магазин опалювальної техніки
+380 (95) 154-11-83
+380 (73) 418-94-97
Кошик
влево
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика, фото 2
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика, фото 3
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика, фото 4
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика, фото 5
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика, фото 6
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика, фото 7
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика, фото 8
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика, фото 9
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика, фото 10
вправо
Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика

Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика

  • В наявності

1 060 ₴

+380 (95) 154-11-83
  • +380 (73) 418-94-97
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Коптильня 2 мм з гідрозатвором велика
Коптильня 2 мм з гідрозатвором великаВ наявності
1 060 ₴
+380 (95) 154-11-83
  • +380 (73) 418-94-97
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Переносна коптильня з гідрозатворів Класик 2

Габарити завантажувальної камери 45х26х20 см

Коптильня для гарячого копчення.

ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ
УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.

Зняти кришку з корпуса. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленные, розкладаються на гратах. М'ясо бажано трохи проварити.
Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса – ще слабшими, щоб не витопити жир.
Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву і може бути для риби 30-60 хвилин, для сала і м'яса 60-120 хвилин.
Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.

Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТріска, Тирса
Джерело теплаПальники, Відкритий вогонь
Кількість рівнів коптильні2
КонструкціяЦілісна
МатеріалСталь
СтанНовий
Тип копченняГаряче
Товщина матеріалу2 мм
ФормаПрямокутна
Габаритні розміри
Вага12.5 кг
Висота коптильні280 мм
Довжина коптильні520 мм
Ширина коптильні310 мм
Комплектація
НіжкиНемає
Піддон для стікання жиру1 шт.
Решітка для продуктів2 шт.
Користувацькі характеристики
Разове завантаження коптильні5-6 (кг)
  • Ціна: 1 060 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner