Кошик
279 відгуків
Опалення плюс інтернет магазин опалювальної техніки
+380 (95) 154-11-83
+380 (73) 418-94-97
Кошик
влево
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька, фото 2
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька, фото 3
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька, фото 4
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька, фото 5
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька, фото 6
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька, фото 7
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька, фото 8
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька, фото 9
  • Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька, фото 10
вправо
Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька

Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька

  • В наявності

960 ₴

+380 (95) 154-11-83
  • +380 (73) 418-94-97
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленька
Коптильня 2 мм з гідрозатвором маленькаВ наявності
960 ₴
+380 (95) 154-11-83
  • +380 (73) 418-94-97
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Коптильня переносна з гідрозатворів 2мм.

Завантажувальна камера 40х20х17 див.

Загальні габарити 45Х25х26 див.

Коптильня гарячого копчення з гідрозатворів.

ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ
УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.

Зняти кришку з корпуса. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленные, розкладаються на гратах. М'ясо бажано трохи проварити.
Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса – ще слабшими, щоб не витопити жир.
Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву і може бути для риби 30-60 хвилин, для сала і м'яса 60-120 хвилин.
Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.

Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТріска, Тирса
Джерело теплаВідкритий вогонь
Кількість рівнів коптильні2
КонструкціяЦілісна
МатеріалСталь
СтанНовий
Тип копченняГаряче
Товщина матеріалу2 мм
ФормаПрямокутна
Габаритні розміри
Вага9.6 кг
Висота коптильні270 мм
Довжина коптильні470 мм
Ширина коптильні270 мм
Комплектація
НіжкиНемає
Піддон для стікання жиру1 шт.
Решітка для продуктів2 шт.
Користувацькі характеристики
Разове завантаження коптильні3-4 кг
  • Ціна: 960 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner